SHOP - IN - SHOP

 

JOUW DOEL

Waarom jouw FAVORITES, jouw artikelen, alleen online verkopen als je ze ook aan winkelend publiek kunt laten zien? Je kunt meer omzet behalen en je doelgroep vergroten door je artikelen ook te verkopen in de winkelstraat.

 

ONS DOEL

Het doel van onze store is jouw webwinkel een (tijdelijk) onderkomen geven. Samen met meerdere creatieve webshopeigenaren vullen we een toffe store waar altijd wat te beleven is. Zo kun je denken aan onze gezellige koffietafel met dagverse, home-made taartjes of workshops die we organiseren. We brengen jouw artikelen onder de aandacht in de winkel én via de sociale media.

Het idee is simpel:

  • Wij zorgen voor een toffe store in een gezellige winkelstraat in Friesland.
  • Jij geeft aan hoe jij je artikelen graag terugziet bij ons (zie: shop & sfeer)
  • We gaan een samenwerkingsverband aan waarbij jij je artikelen levert en wij zorgen vervolgens voor een leuke presentatie, verkoop en administratie.
  • Aan het einde van de maand maken wij jouw omzet aan jou over. Past dit concept toch niet helemaal bij jouw webshop, geen probleem, met een maand opzegtermijn ben je hartstikke flexibel.

 

SHOP EN SFEER

Je kunt je ‘FAVORITES’ op diverse manieren laten presenteren, zo hebben we binnen het concept mogelijkheden tot hang of staan/liggen. De winkel zal nooit vol en propperig zijn, we houden van open, licht en overzichtelijk. Stuur (na overleg!) je extra voorraad toe, dan hebben we een klein magazijn waar we dit kunnen opslaan.

 

GESCHIKT?

Al snel passen jouw ‘FAVORITES’ in onze shop maar is het belangrijk dat jouw webshop uniek is. We schieten ons doel voorbij wanneer we exact dezelfde artikelen verkopen als onze buren (bij wijze van spreken). Daarom is er een mogelijkheid dat wij jou niet een geschikte partner vinden.

Voor onze shop zijn we onder meer op zoek naar webshops die gespecialiseerd zijn in:

  • Living
  • Damesmode & accessoires
  • Lifestyle
  • Baby & kids
  • Stationery
  • & …

 

EN VERDER?

Voordat jij je artikelen bij ons aflevert, vragen we je een artikellijst in te vullen, op deze lijst noteer je je artikelen met de nodige gegevens. Wij controleren de lijst bij het uitpakken van de goederen en verwerken het in ons systeem. Elke maandag ontvang je van ons een overzicht van de verkopen van de voorgaande week. Aan de hand van deze overzichten kun jij bepalen of er voldoende voorraad is, zo kun je deze dus op tijd aanvullen. Ook wij houden dit in de gaten en trekken aan de bel als ons een verkooppiek opvalt.

De goederen mogen elke dag naar ons worden verstuurd, maar lever je het liever persoonlijk af, dan kan dat elke woensdagochtend en donderdagochtend.

Wij verzorgen voor elke ondernemer de presentatie, de verwerking/administratie, de verkoop en wij zorgen dat jouw artikelen op een leuke manier meegaan met de klant.

 

EXTRA SERVICE

We verkopen de producten van de deelnemende webshops ook in onze webshop. Dit zijn voor jouw als webshopeigenaar extra verkoopkansen!

De FAVORITES conceptstore is ook jouw click & collect punt, heb je iets via jouw webwinkel verkocht? Doe ons een berichtje en jouw klant kan het in de shop afhalen of we pakken het in en geven het mee aan de postbode. Handig voor een snellere levertijd of wanneer je op vakantie bent (deze service geldt onder acceptabele voorwaarden).

 

TOT SLOT

Je artikelen kunnen al in onze winkel gepresenteerd worden vanaf 15,- (excl. btw) per maand. Om overige kosten zoals het kassasysteem, leuke verpakkingsmaterialen, gas water en licht en andere variabele kosten te kunnen dekken, vragen we nog een commissie voor elk verkocht artikel. Dit is 15% van de verkoopprijs en in dit percentage zit verkoop via onze webshop inbegrepen. We stellen een overeenkomst op voor tenminste 3 maanden met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Aan het begin van elke nieuwe maand ontvang je omzetoverzicht met daarbij de maandkosten en commissie die wij in rekening brengen.