Verzenden & retourneren

Bezoekadres

Hieronder vind je meest gestelde vragen, vragen waarop je het antwoord hieronder niet kunt vinden mag je altijd mailen (of stuur een chat als we online zijn, lekker snel en handig).


Verzenden & afhalen
Informatie met betrekking tot verzending, afhaling en retourneren kun je hier vinden.


Ik wil graag iets retourneren
Elk pakketje wordt met zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, jammer! Retourneer dan de producten en ontvang je geld terug.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Verpak de artikelen in de originele verpakking en voeg de pakbon toe. Wil je ons helpen? Geef dan aan waarom het artikel retour komt. Verstuur het pakket naar het volgende retouradres:

FAVORITES
De Dellen 2b
9231 EB SURHUISTERVEEN

Breng het pakketje gefrankeerd naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra het pakketje retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Artikelen die niet zorgvulding zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren.

Ik heb een klacht
Ai dat vinden we jammer te horen, er kan iets zijn misgegaan. Laat het ons alsjeblieft weten via [email protected]zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Een andere vraag?
Mocht jouw antwoord niet op deze pagina vermeld zijn, dan vind je hier onze contactgegevens en mag je ons gerust een mailtje sturen naar: [email protected]

Company details

De Dellen 2B
9231 EB
Surhuisterveen
Nederland

Store 2 title
123 Street name E.
City, State/Province
Land

[email protected]
Voor vragen of informatie

Neem contact op

* Verplichte velden

Our locations

Come visit one of our locations today! We're open Mon-Fri 10am to 6pm, Sat-Sun 11am to 5pm.

Location 1

123 Street name
City, Province
Postal Code

(514) 555-5555
Mon-Fri 10am to 6px, Sat-Sun 11am to 5pm
Location 2

123 Street name
City, Province
Postal Code

(514) 555-5555
Mon-Fri 10am to 6px, Sat-Sun 11am to 5pm
Neem contact op