Räder

Toon 1 - 24 van 38
More filters

Ontdek räder in het Noorden
Met räder items wil räder jouw inspireren en een stukje blijdschap geven. Om dat te bereiken, steekt räder veel passie en ziel in hun dagelijks werk en willen zij je hart raken, dit zie je terug in de details van elk item. 

Maar waar kun je deze collectie vinden, en waar staat rädar eigenlijk voor?"
Rädar ken je misschien wel van de witte porseleinen huisjes (die je veel tijdens de kerst periode ziet). Maar wist je dat rädar nog veel meer unieke (cadeau) items in de collectie hebben? Naast de lichtgevende witte huisjes heeft rädar ook bijzondere cadeaus in de vorm van sleutelhangers, keukenitems, kussens & meer. 

Rädar Missie 
"Een merkkosmos waarin we je verhalen vertellen over liefde en geluk, over lachen en over het leven zelf. Met onze producten wekken we het verlangen op naar een stukje poëzie in het dagelijks leven en het verlangen om een bijzonder cadeau te geven. Met elk van onze artikelen willen we jouw inspiratie en levensvreugde wekken. Om dat te bereiken, steken we al onze passie en ziel in ons dagelijks werk en willen we je hart raken en je onze belofte van geluk geven."

"räder creëert emoties, räder creëert design" 

Waar is räder te koop?
Räder is verkrijgbaar in onze winkels in Surhuisterveen en Zuidhorn (Friesland en Groningen). Maar ook online kun je jezelf onderdompelen in de wereld van räder via onze Favorites webshop.